Η ΛΙΓΚΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ

TO ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΣΩΝ

Πάει καιρός που ξοδευτήκαμε σε αδιέξοδα πειράματα και μακρηγορήσαμε σε συνελεύσεις. Νεκροτομεία της γλώσσας και αφασικοί προθάλαμοι του εκσυγχρονισμένου ψυχιατρείου της «Ελληνικής»+»Δημοκρατίας».

Ο κόσμος όδευσε παρ όλα αυτά προς το φυσικό του τέλος χωρίς τίποτε να μπορεί να ανακόψει την πορεία του. Κάποιοι είπαν σε παλιούς καιρούς «…η απελπισία είναι το πιο δυνατό όπλο». Στον ύπνο μας τρίζουν αρχαία σίδερα και ακονίζονται μαχαίρια, ο Άμλετ δεν ησύχασε ακόμη.

Οι παλιοί δάσκαλοι των πολεμικών τεχνών συμβούλευαν κάποτε πως για να μην νικηθεί κανείς πρέπει να νιώσει σαν το πληγωμένο ζώο. Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο για τον άνθρωπο ο οποίος εκπαιδεύεται στην υποκριτική τέχνη της διπλής σκέψης, στην ψευδή αγάπη της φιλανθρωπίας και την επιτηδευμένη θυσία της οικονομικής σκέψης. Όλα αυτά κρύβουν τον παραλογισμό και μόνον.

Ένας φίλος είπε πρόσφατα, «όλη η κοινωνία θα σκανδαλιζόταν εαν ένας άνθρωπος πουλούσε όλη τη ζωή του με τη μία, αλλά κανείς δεν σκανδαλίζεται απο το γεγονός ότι αυτή πουλιέται με το κομμάτι κάθε μέρα». Η άρνηση της ελευθερίας και η παραχώρηση της επιθυμίας είναι ένα και το αυτό.

Είματε η κοινωνία των ηθοποιών και γι αυτό δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά ούτε απο τον ίδιο μας τον εαυτό διότι για να ανακαλύψουμε ακόμη και αυτόν τον ίδιο χρειάζεται προσπάθεια προκειμένου να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αληθινά μόνοι μας. Εν τω μεταξύ ο εαυτός μας έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός μας.

Κάποιος άλλος γνωστός που επι είκοσι χρόνια πασχίζει να καταλάβει τι ακριβώς μας συμβαίνει ομολόγησε εν τέλει ότι δεν διασκεδάζουμε πια διότι καταναλώνουμε τα σκουπίδια εν γνώσει μας ότι είναι σκουπίδια και άρα το πρόβλημα δεν είναι η παραπλάνηση αλλά η ηθποιία, δηλαδή η συγκεκριμένη συνθήκη που επιβάλλεται σε κάποιους που ήδη γνωρίζουν ότι είναι κρατούμενοι ενός στρατοπέδου συγκέντρωσης και αποδέχονται αυτή τη συνθήκη! Πουθενά αλλού δεν δηλώνεται η κατάσταση του σημερινού κόσμου πιο αυθεντικά και τίμια όσο στο έργο «Οι Παραχαράκτες» (Die Fälscher) του Αυστριακού Στέφαν Ρουζοβίτσκι εαν αναγνωσθεί με το σωστό τρόπο.

Θυμήσου : η καταστροφή του υπάρχοντος πολιτισμού δεν είναι μια ιδέα αλλά μια πράξη!

Απο εδώ και στο εξής θα δημοσιεύονται εδώ όλα τα κείμενα και οι ενέργειες που προωθούν την Υπόθεση μας (La Cosa Nostra).

O Ρουβίκωνας απλώνεται μπροστά μας

VERUM VEL DAMNUM

Fraternitas Libera Eqvorum

Ένα Σχόλιο to “Η ΛΙΓΚΑ ΤΩΝ ΣΑΜΠΟΤΕΡ”

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Σχολιάστε